Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Dinamo - Steaua, un Rezultat de 9 puncte, dar egal cu ZERO ca victorie!

Last post 09-22-2006, 9:40 AM by radu. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-21-2006, 6:19 AM 213

Dinamo - Steaua, un Rezultat de 9 puncte, dar egal cu ZERO ca victorie!

In sfirsit Dinamo a reusit sa invinga pe Steaua! Nu cred ca a mai reusit performantza aceasta din 2002 parca un 2-1 pe vremea lui Ando.

Nu am vazut meciul asa ca nu stiu daca rezultatul a fost asa zis 'meritat' sau nu. Sincer nici nu conteaza! In campionatul Romanesc sunt atitea hotii incit una in plus sau in minus nu mai conteaza. Iar daca Steaua e la celalat capat al 'matrapazlicului' sau 'razbunarilor', parca e o razbunare a soartei sa vada si Gigi cum e cind esti trisat.

Un fel de 'Live by the sword, die by the sword'!

Cu acest rezultat practic Dinamo a cistigat 9 puncte. De ce 9 puncte? Pentru ca daca Steaua batea ieri se apropia la numai 1 punct de Dinamo, iar acum Dinamo fiind la 7 puncte de Steaua, practic Dinamo trebuie sa piarda 3 partide iar Steaua sa cistige 9 puncte in plus pentru a trece in fata lui Dinamo.

Mai simplu Dinamo e cam la 3 meciuri in fatza Setlei, avind o sansa extraordinar de mare de a lua campionatul care sa o propulseze direct in Champions League!

Vorbind de Champions League de fapt aici e buba! Aici e 'bataia pestelui' si mama rautatilor! Toti pot crede ceea ce vor eu unul, fiind DINAMOVIST de cind ma stiu, cred ca Turcu, Borcea Badea si toti ceilalti nu dau doi bani pe cistigarea Campionatului, daca dadeau nu lasa oportunitatea Stelei de a lua campionatul anul trecut cind de fapt 'Conducerea a trintit campionatul prin deciziile luate'. TOTUSI 'Conducatorii lui Dinamo' dau orice sa ia Acest Campionat pentru a incasa sumele cuvenite meciurilor din Champions League, nu de alceva.

Asa ca revenind la meciul de ieri sustin ca Victoria lui Dinamo in fatza Stelei este egala cu zero, daca Dinamo nu incepe sa faca performanta in meciurile adevarate din Cupa UEFA de anula acesta sau din Champions League de la anul.

Cu bani si influente oricine poate cumpara Campionatul dintr-o Romanie CORUPTA, l-au cumparat Juve si Milan in Italia ( european corupta), dar la noi!

Importante sunt meciurile ' care conteaza' unde se despart Baietii mari de tzincii mici si galagiosi.

Steaua o fi cumparat sau 'shmecherit' ultimele 2 campionate dar cind a contat a facut performantza. Tot creditul!

Altfel, victoria de ieri si altele la fel care vor urma vor fi numai Afaceri Profitabile pentru Patroni si ZERO ca ca valoare pentru DINAMO!

Tinjesc dupa timpurile cind Dinamo batea pe Inter si Hamburger, iar Steaua ne-a suflat caimacul, ne-a batut cu 3-0 si a luat apoi Cupa Campionilor. E adevarat ca imediat dupa aceea noi i-am batut in meci direct, dar ce a mai contat. Steaua a fost si este o cistigatoare a Cupei Campionilor. Noi nu!

Anul trecut Steaua a fost aproape de Finala UEFA, noi ne-am chinuit! Anul acesta Steaua defileaza cu Kiev si joaca cu Celebrul Real noi nu, Inca!

Asa ca pentru a nu fi egala cu ZERO victoria de ieri Dinamo ( Conducatori, technicieni si jucatori) trebuie sa realizeze ca e timpul sa Fure Caimacul Stelei si sa ajunga cel putin in Finala Cupei UEFA.

Atunci Victoria v-a avea importantza! 

•  09-22-2006, 9:40 AM 215 in reply to 213

Re: Dinamo - Steaua, un Rezultat de 9 puncte, dar egal cu ZERO ca victorie!

Foarte frumos ca si articol. Bravo!
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map