Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Se dopeaza Dorinel Munteanu?!!

Last post 09-20-2006, 12:39 PM by Catalin. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-16-2006, 1:17 AM 190

Se dopeaza Dorinel Munteanu?!!

Desi inceputa ca o gluma acum cateva saptamani iata ca discutia referitoare la presupusul dopaj a lui Dorinel iar umple paginile ziarelor. Eu nu cred ca se pune problema. Cred ca totul face parte din razboiul mediatic in conditiile in care CFR-ul a avut un inceput fulminant de campionat.Haideti sa dezbatem (daca avem ce) argumentele pro si contra acestei presupuneri.
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-19-2006, 3:36 AM 200 in reply to 190

Re: Se dopeaza Dorinel Munteanu?!!

mie mi se pare o idiotenie faptul ca Dorinel este acuzat de dopaj....doar pentru ca o echipa din provincie a reusit sa stea in fruntea clasamentului pentru 5 etape nu inseamna ca s'a recurs la vreo metoda nesportiva.....Pentru ce trebuie patat tricoul lui Dorinel care ne'a adus multe bucurii pe terenul de fotbal??Este inadmisibil sa faci o astfel de declaratie si sa o sustii cu texte de genu'.."au jucat prea bine"??!!?!!!!! Chiar nu se sesizeaza nimeni??
    Beware of Dog...specially Red Dog
  •  09-19-2006, 5:31 AM 203 in reply to 200

A trecut si testul ca sa inchida gura unora, in special lui Iancu. Oricum Iancu a schimbat tirul catre MM. E pacat sa se ajunga la asemenea suspiciuni dar pe mine nu ma deranjeaza faptul ca e suspectat ci modul in care se face tam tam pe aceasta tema. Un control de doping nu e ceva neintalnit in sport si se poate face fara atatea declaratii in presa si acuze..Cand ma gandesc ca unii patroni din fotbalul romanesc au afaceri si tin in mana destinele a mii sau zeci de mii de oameni ma apuca nebunia.
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-19-2006, 7:25 PM 205 in reply to 203

dorinel e curat ca lacrima. invidia ca inca mai poate(si nu oricum) ii macina pe multi. in plus un scandal in plus in football-ul romanesc (why not?)

ro-mafia
  •  09-19-2006, 8:16 PM 206 in reply to 205

Salut Bogdan!

Ma bucur ca, in sfarsit, ti-ai luat inima in dinti si te-ai hotarat sa scrii in forumul Clubului Tricolorilor.  Am observat cu bucurie ca esti unul dintre membrii Clubului care revine aproape zilnic pentru a ne vizita si doresc sa iti multumesc pentru asta. Sper ca pe viitor sa participi activ la discutiile si comentariile noastre. Chiar avem nevoie, sa stii. Dupa cum cred ca ai observat, deoarece Clubul nostru nu este inca foarte cunoscut, iar marea majoritate a vizitatorilor inca nu si-au dat seama "cu ce ne ocupam", exista o anumita reticenta in a comenta articolele, editorialele sau topicurile din forum. Poate ca site-ul nu este atat de dinamic precum cele ce se ocupa direct de fenomenul fotbalistic romanesc, insa proiectul pe care l-am inceput acum o luna de zile este de durata si noi, cei care ne ocupam de el ( prea putini dealtfel pentru ceea ce ne dorim sa dezvoltam ), promitem sa-l imbunatatim in fiecare zi.

Toata tevatura asta cu Dorinel Munteanu este doar o diversiune tipica fotbalului romanesc actual.  Dorinel nu numai ca poate sa joace bine, dar a dovedit si ca antreneaza modern si cu talent o echipa pe care a luat-o de la zero. Asta deranjaza pe multi "guralivi" ce prin acuze fara baza doresc sa-si faca autoreclama gratuita si sa provoace tot felul de discutii care sa indeparteze atentia publicului de la matrapazlacurile pe care le invart permanent.  Munteanu face parte dintr-un nou val de profesionisti in ale fotbalului, care vor schimba din temelii conceptia de joc si management fotbalistic in Romania.  Iar asta, bineanteles, nu convine elefantilor ce conduc sau directioneaza destinele acestui sport in tara.  Pana si Piturca a manifestat o atitudine ostila fata de Munteanu, exact atunci cand ar fi trebuit sa arate compasiune crestineasca fata de pierderea suferita de acesta inaintea meciului cu Bulgaria.

Este greu ca cineva sa accepte noul, mai ales in conditiile in care acest "nou" le incurca socotelile.

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-20-2006, 12:39 PM 207 in reply to 206

Dorinel Munteanu este un exemplu demn de urmat de oricare dintre tinerii fotbalisti ai Romaniei. Toata "bomba" asta cum ca s-ar dopa nu este decat o strategie a echipelor ce sunt deranjate de parcusul bun el echipei feroviare pentru a lovi si a incerca sa destabilizeze moralul elevilor lui Dorinel. Sa fim seriosi, Dorinel dopandu-se... film SF.
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map