Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Dorinel Munteanu!

Last post 10-07-2006, 11:13 AM by Ratacitu. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-07-2006, 11:13 AM 275

Dorinel Munteanu!

• In Tara lui Nasu si Corleone fotbalistii din generatia de 'AUR' se transforma intr-o generatie de 'AOLEU' ?

In Tari civilizate trebuiau pedepsiti foarte aspru atit Munteanu cit si clubul FC Arges. Cluburile nu au voie sa ia legatura cu personalul altui club decit pe cai oficiale. Adica FC Arges trebuia sa trimeata o scrisoare de intentie clubului CFR Cluj. In acelasi timp Munteanu trebuia sa aduca la cunostinta In Scris clubului CFR ca a fost contactat de catre FC Arges.
    Astfel de abateri normal ar aduce Amendarea si depunctarea clubului FC Arges si Amendarea si Suspendarea lui Munteanu, Penescu si celorlati implicati. La noi Nasu mai pune de-o cumetrie, Corleone de-o Magarie si totul e OK. Am mincat si nici gura nu ne miroase a ...

Luat in contextul general al atitudinilor si comportamentelor 'Fotbalistilor din Generatia de Aur' gestul lui Munteanu 'normal' ar trebui sa nu ne surprinda.

Au avut o cariera stralucita de jucatori dar ca oameni lasa mult de dorit. Hagi o trimete la 'Cratita' pe o reporterita, care a avut indarzneala sa-l intrebe dupa meciul 'pocit de rege' in Slovacia, ca nu era mai bine sa ne aparam decit sa atacam la 2-0.

Lupescu, Belodedici si Prunea isi vind 'Onoarea' pentru un post cald 'La nasu'. Popescu si Petrescu devin slugile si uneltele lui 'Giovani'.Prodan si cu Dobos fac pe samsarii lui Giovani si Netoiu, pirlindu-l mai intii pe Florea de ROCAR si Bragadiru. Muta Bragadiru la Timisora pe banii localnicilor apoi fac jocurile lui Netoiu cumparind jucatori gen, Silvasan, Balace, Balaur etc iar mai recent Plesan, & Co de la Dinamo, de fapt tot ai lui Netoiu.

Munteanu isi vinde 'Calitatea' pentru bani ca toti Excrocii. Fiind sub contract 'Nu avea voie sa discute cu un alt club'.
    Au fost jucatori de Aur dar se fac de kk.

View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map