Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Dinamo - Steaua, un derby stricat de arbitraj!

Last post 09-22-2006, 3:58 AM by rossa09. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-20-2006, 8:06 PM 209

Dinamo - Steaua, un derby stricat de arbitraj!

Meciul in sine s-a incadrat in categoria celor cu miza, fara spectacol. Insa, de discutat mai in amanunt ar fi prestatia brigazii de arbitrii condusa de Corpodean.

In atentie ar fi :

1. Eliminarea lui Thereau.

2. Neacordarea unui al doilea cartonas galben si implicit unul rosu lui Tames.

3. Eliminarea lui Nicolita.

1. Eu as zice ca duelul dintre Moti si Thereau a fost unul obisnuit pe terenurile de fotbal. Asistentul nu avea cum sa vada bine faza jocului, fiind prea departe de ea, iar centralul nu a vazut mai nimic din cele intamplate. Dupa parerea mea francezul Thereau cat si Moti trebuiau avertizati cu cartonas galben la acea faza.  Ramane de comentat modaliatea in care s-a produs eliminarea si daca aceasta s-a facut cu intentie sau , ma rog, din razbunarea vis-a-vis de declaratiile lui Becali dinainte de meci.

2. Tames merita, cred eu, al doilea cartonas galben. Faza nu a fost reluata de TVR.

3. In cazul in care Nicolita a reintrat pe teren fara acordul arbitrului, al doilea cartonas galben se impunea. Daca insa, asa cum declara Olaroiu, Corpodean i-a facut semn sa reintre pe teren, dupa care  i-a acordat lui Banel cartonasul, problemele se complica.

Meciul a fost nespectaculos, chiar slab pe alocuri.  Steaua, cu multi indisponibili, nu a jucat mai nimic, iar Dinamo a reusit sa nu marcheze pana in minutul 91, chiar daca Steaua a jucat in inferioritate numerica.  Rednic a pacatuit din nou, stricand jocul echipei dupa pauza, cand a introdus pe teren al treilea atacant, formula care s-a dovedit a fi cu adevarat castigatoare doar impotriva Craiovei.

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-20-2006, 10:36 PM 210 in reply to 209

Re: Dinamo - Steaua, un derby stricat de arbitraj!

Sa nu uit.  Se pare ca in finalul acestui meci, Denis Serban a reusit sa renasca ca fotbalist, marcand un gol superb, dupa un slalom printre fundasii stelisti, ramasi ca la fotograf.  Gol frumos, victorie fara prea multa glorie.

Galeria dinamovista a etalat o coregrafie superba.  Din pacate, dupa meci jandarmeria romana si-a facut antrenamentele folosind ca material didactic galeria stelista.

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-21-2006, 6:02 AM 212 in reply to 210

Cu primele doua puncte sunt de acord cu cel de-al treilea insa nu. Scandalul cu galeria a pronit de la faptul ca doi ultrasi dinamovisti au subtilizat un banner al gruparii TK. Curios e ca nici nu i-au evacuat dar nici in pace nu i-au lasat. Au fost inghesuiti intr-o peluza din care scaparea nu exista. Batalia de la plecare nu stiu de la ce a pronit dar ca de obicei in media romaneasca s-a spus ca datorita unor altercatii intre cele doua galerii. Fals.

PS ultrasii dinamovisti (subtilizatorii) au fost retinuti de jandarmi si amendati cu 15 milioane.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-22-2006, 3:58 AM 214 in reply to 212

Eliminarea lui Thereau a fost corecta.Prima data a fost un duel umar la umar, apoi Moti l'a impins dupa care francezul a ripostat lovindu'l cu cotul drept in stomac.Corpodean nu avea cum sa le dea galben deoarece a fost un atac, fara ca Moti sa aiba mingea la picior....si din cate stiu eu acestea se sanctioneaza cu cartonas rosu direct.Si chiar asa, nu a fost vina centralului deoarece tusierul a semnalizat neregularitatea,Corpodean fiind cu spatele la faza.

N'am vazut ce s'a intamplat cu Tames...si de ce ar fi trebuit sa primeasca  al doilea galben...asa ca nu pot sa comentez, iar la Banel....nu am vazut ca arbitrul sa'i faca semn cu mana ca poate intra pe teren.

In rest, derby'ul a fost lipsit de prea mult spectacol, de ocazii clare de gol......am avut impresia ca steaua a jucat doar pentru un egal si doar pentru a nu primi gol.....nu au trecut de jumatatea terenului, nu au avut faze.....Dar nici Dinamo nu a fost departe, dupa prima eliminare trebuia insistat mult in atac, si nu trebuia sa se vada lipsa unui coordonator de joc.In afara sutului lui Danciulescu, si inca doua ocazii nu am vazut decat constructii de atac si un pressing.

Unicul spectacol a fost cel din tribune.....pe de o parte frumos...pe de alta parte infect as putea spune.....

Beware of Dog...specially Red Dog
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map