Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Cornel Bute pune la bataie centurile de campion

Last post 09-16-2006, 10:49 AM by radu. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-16-2006, 1:27 AM 191

Cornel Bute pune la bataie centurile de campion

Boxerul român Lucian Bute îşi va pune în joc cele trei centuri de campion vineri 15 septembrie, în cadrul galei profesioniste de la "Center Bell" din Montreal, în faţa ghanezului James Obede Toney.

În meciul programat să se dispute pe durata a 12 reprize, Bute îşi va apăra centurile de campion la categoria super-mijlocie al versiunilor NABA, NABF şi WBC Continental. Bute (17 victorii, 15 prin KO) are un adversar foarte puternic, ghanezul de 26 de ani James Obede Toney, care are în palmares 20 de victorii (18 prin KO), o înfrângere şi un egal.

În aceeaşi gală vor lupta alţi doi pugilişti români, Adrian Diaconu, la categoria semi-grea, care îl va avea adversar pe americanul Olando Rivera, meci programat pentru 10 reprize. Diaconu (22 victorii, 14 prin KO) va lupta cu un boxer de 42 de ani, care are în palmares 15 succese (7 prin KO), 5 înfrângeri şi 2 egaluri.

Ion Ionuţ (JoJo Dan) va susţine al 15 meci la profesionişti (14 victorii, 7 prin KO), în limitele categoriei welter, cu argentinianul de 23 de ani Jorge Daniel Miranda (19 victorii - 7 prin KO, o înfrângere).

Gala va avea loc de la ora 05,00 în România, fiind transmisă de TVR 1. Afişul galei mai cuprinde meciurile Jean Francois Bergeron - Edegar Da Silva, la categoria grea (titlul vacant NABA), Antonin Decarie - Jose Luis Alvarez (welter), Sebastien Gauthier - Sandro Orlando Oviedo (super-cocoş), Danielle Bouchard - Maria del Carmen Potenza (pană).

Lucian Bute a acordat un interviu pentru site-ul rds.ca, în care a mărturisit că îi place hocheiul din NHL şi a urmărit câteva meciuri, iar dacă nu s-ar fi apucat de box s-ar fi făcut fotbalist, probabil. Bute este caracterizat ca un "maniac al boxului", care în timpul liber urmăreşte multe meciuri profesioniste.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-16-2006, 10:49 AM 194 in reply to 191

Re: Cornel Bute pune la bataie centurile de campion

Toti romanii angrenati in gala de la Montreal au invins. Cred ca atentia ar trebui sa se indrepte si catre alte sporturi care ofera medalii nu numai catre fotbal.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map