Un site dedicat sportivilor romani!
Search

F.C. DINAMO BUCURESTI

Last post 09-08-2006, 3:56 PM by radu. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-18-2006, 6:28 AM 45

F.C. DINAMO BUCURESTI

Clasata pe locul al treilea la finele sezonului fotbalistic 2005-2006, DINAMO incepe campionatul 2006-2007 in forta, acumuland 9 puncte din tot atatea posibile pe parcursul a 3 etape ale Ligii 1, fiind deasemenea la un pas de o calificare in grupele UEFA. Lotul  pe care il antreneaza Mircea Rednic se prezinta astfel:

PORTARI:

Glenn Moss, tricoul nr.23

Florin Matache, tricoul nr.12

FUNDASI:

George Blay, tricoul nr.16

Dorin Mihut, tricoul nr.2

Radu Stefan, tricoul nr.26

Cosmin Moti, tricoul nr.4

Lucian Goian, tricoul nr.14

George Galamaz, tricoul nr.15

Cosmin Pascovici, tricoul nr.5

Cristian Pulhac, tricoul nr.3

MIJLOCASI:

Andrei Margaritescu, tricoul nr.6

Iulian Tames, tricoul nr.28

Ze Kalanga, tricoul nr.17

Sreten Stanici, tricoul nr.8

Cornel Predescu, tricoul nr.27

Adrian Cristea, tricoul nr.20

Catalin Munteanu, tricoul nr.7

Adrian Ropotan, tricoul nr.25

Leo Lerinc, tricoul nr.-

ATACANTI:

Claudiu Niculescu, tricoul nr.9

Ionel Ganea, tricoul nr.19

Ionel Danciulescu, tricoul nr.10

Liviu Ganea, tricoul nr.27

Dan Codreanu, tricoul nr.18

Mihai Damaschin, tricoul nr.29

Orice completare este bine venita:)

Beware of Dog...specially Red Dog
    Filed under:
  •  08-18-2006, 10:06 AM 46 in reply to 45

Re: F.C. DINAMO BUCURESTI

<P><FONT size=1>Chiar imi e de folos lista cu toti jucatorii , chiar si cei nou-veniti...mai ales numerele lor sunt bune...[EMO]cool.gif[/EMO]</FONT></P>
    EURO 2008 ne asteapta...noi vrem sa mergem??
    Filed under:
  •  08-18-2006, 11:14 AM 47 in reply to 46

<P><FONT size=3>avand in vedere ca acesta NU este un site dedicat doar dinamovistilor...mi se pare absolut normal sa fac aceasta precizare</FONT></P>
    Beware of Dog...specially Red Dog
    Filed under:
  •  08-28-2006, 9:34 AM 50 in reply to 45

Dupe excesiva mediatizare a meciului Craiova - Dinamo a rams un singur lucru: Ganea chemat la nationala desi Piti facea figuri ca nu are dinamovisti suficient de valorosi pentru lot. O alta remarca este ca peste tot aseara lumea la TV era neagra de suparare ca a castigat Dinamo. Cred ca este timpul sa isi vada fiecare de treburile lui si sa lase Dinamo in pace. Din cauza asta echipa a ajuns in mare parte pe nedrept oaia neagra campionatului si peste tot este tratata cu rautate.Hmm
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
    Filed under:
  •  08-28-2006, 11:45 AM 54 in reply to 50

radu:
    O alta remarca este ca peste tot aseara lumea la TV era neagra de suparare ca a castigat Dinamo. Cred ca este timpul sa isi vada fiecare de treburile lui si sa lase Dinamo in pace. Din cauza asta echipa a ajuns in mare parte pe nedrept oaia neagra campionatului si peste tot este tratata cu rautate.Hmm

Invidia bat-o vina. Si TEAMA! Smile

Dar pana la urma cei mai buni vor trece peste tot si toate.

Do, or do not! There is no try! - Yoda
    Filed under:
  •  08-28-2006, 12:49 PM 57 in reply to 50

Pai, din cate am inteles eu, after meciul de ieri Piturcutza a hotarat sa-l cheme pe Ganea la Nationala.

Ieri Ganea a jucat foarte bine, insa eu l-am remarcat pe Blay, care de data asta l-a cam pocnit cu firma in cap pe Ze Balanga - Talanga ala.....

A dat niste pase de gol ganezul, super. Si a mai bagat si frica-n tot care se apropiau de el.  Asta in timp  ce Ze Balabanga se balabanea dintr-o parte in alta a terenului , de parca l-a ametit aerul de Craiova, cu miros de praz.

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-05-2006, 10:48 AM 125 in reply to 57

pt toti dinamovistii

Bine v-am gasit!

•  09-05-2006, 12:33 PM 128 in reply to 125

@anti_steaua Iti urez "Bne ai venit!' intre membrii Clubului Tricolorilor. Ideea Clubului nostru nu este de a denigra echipele care nu ne plac, ci de a incuraja pe cat posibil tot sportul romanesc. Clubul Tricolorilor are ca scop promovarea sportului romanesc. Daca citesti regulamentul nostru, vei vedea ca nu acceptam sub nici o forma ura de rasa sau altele asemenea. Subiectul acestui topic este de a discuta acrivitatea echipei Dinamo Bucuresti in campionatul romanesc si nu de a publica fotografii ce lovesc in echipele pe care unii dintre noi le considera ca adversare. Te-as ruga sa fi atat de amabil si sa nu mai publici asa ceva, deoarece fotografiile vor fi ( asa cum au fost si cele pe care deja le-ai postat ), sterse. Cu respect,
    Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-08-2006, 3:56 PM 148 in reply to 128

Duminica de la ora 20.30 pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, Dinamo va juca cu UTA meciul din etapa cu numarul 6 din Liga 1. Meciul va fi transmis in direct de TVR1.
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map