Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Xanthi Skoda-Dinamo

Last post 09-29-2006, 4:51 AM by rossa09. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-14-2006, 2:28 AM 165

Xanthi Skoda-Dinamo

Joi, 14 septembrie 2006 Dinamo va disputa in deplasare, prima mansa a turului 1 al Cupei UEFA, in compania grecilor de la Xhanti Skoda.

Acestia au disputat 3 etape in campionatul Greciei, astfel, in prima etapa, Xanthi a fost invinsa in deplasare cu 2-1 de Olympiakso Pireu......in a doua etapa au remizat pe teren propriu, 0-0, in compania formatiei Ergotelis, iar in etapa a 3a, a fost invisa pe terenul celor de la Panathinaikos Atena, cu scorul de 1-0.

Beware of Dog...specially Red Dog
  •  09-14-2006, 6:13 AM 169 in reply to 165

Re: Xanthi Skoda-Dinamo

Meciul va incepe la ora 19.00 si va fi transmis in direct de catre TV Sport
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-14-2006, 2:39 PM 177 in reply to 169

Dupa un meci cu rasturnari neasteptate de situatii, Dinamo s-a impus la limita in deplasare cu scorul de 4-3. Acest scor este mai mult decat datator de sperante. Mai degraba asteptam cu emotie tragerea la sorti a grupelor decat returul. Bravo Dinamo!!! Continua ascensiunea fotbalului de club romanesc. Piti te uiti?!!!!
  •  09-15-2006, 5:16 PM 184 in reply to 177

Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca la 3-1 nu au reusit sa tina de scor asa cum trebuia.  Partea buna e ca N&D canta din nou in acelasi ton.  Altfel, pace si prietenie. La Bucuresti trebuie sa isi scoata parleala si sa se califice in grupele UEFA.  Pana aici, parcursul a fost destul de lejer.  Prevad o semifinala Dinamo - Rapid.[:'(]
    Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-16-2006, 1:10 AM 189 in reply to 184

Nici nu se pune problema calificarii in grupe. Acolo lucrurile se vor complica deoarece echipa mai are de capatat experienta si luciditate in joc.
  •  09-25-2006, 9:50 AM 229 in reply to 189

Astept returul...care sper ca va fi un meci care il vom avea la mana...pardon , TREBUIE...

In alta ordine de idei , as vrea de la echipa o mai mare concentrare in aparare  , dar nu numai , cand scorul ne este favorabil...golurile luate in Grecia au aparut din cauza momentelor de neconcentrare maxima...

HAI DINAMO !!!

EURO 2008 ne asteapta...noi vrem sa mergem??
  •  09-28-2006, 4:15 PM 248 in reply to 229

Asa cum anticipam Dinamo s-a impus lejer in returul acestei rude in UEFA. Un 4-1 fara a forta foarte tare. Asteptam tragerea la sorti si speram ca la aceasta a doua participare consecutiva in grupele Cupei UEFA sa avem rezultate mai bune.  Bravo Dinamo!!!
  •  09-29-2006, 4:51 AM 251 in reply to 248

8 goluri spune destul de multe despre forta de ataac a lui Dinamo, iar cele 4 primite au fost scapari ale defensivei, care oricum este pe un drum foarte bun.

Dupa gafa lui Gaev de aseara si dupa evolutia buna care a avut'o de cand a fost titularizat ma gandesc ca Rednic o sa'l lase in continuare intre buturi.

Ne asteapta tragerile la sorti si sper la o primavara europeana.....am avut destul de multe de invatat de la uefa cup din 2005/2006

Beware of Dog...specially Red Dog
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map