Un site dedicat sportivilor romani!
Search

Dinamo Kiev 1 - 4 Steaua

Last post 09-15-2006, 5:23 PM by CyberDog. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-13-2006, 11:44 PM 164

Dinamo Kiev 1 - 4 Steaua

Uite ca a sosit si clipa in care Steaua amuteste din nou gurile Europei. Elevii lui Olaroiu au facut un meci fantastic si au invins umilitor supergalonatii de la Kiev.

Marturisesc ca la inceput, dupa golul marcat de Ghionea in minutul 3,  m-am temut ca sa nu se repete cumva istoria din meciul cu Boro. De data asta m-am speriat degeaba insa.  Cu un Dica in forma maxima si un Carlos in bulan pozitiv, Steaua a reusit o performanta excelenta si si-a creat premizele in a spera mai mult.

Bravo Steaua! Bravo Olaroiu!

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
  •  09-14-2006, 2:34 AM 166 in reply to 164

Re: Dinamo Kiev 1 - 4 Steaua

Nu pot decat sa felicit echipa Stelei. Nu sunt multe comentarii de facut. Acest meci ne da sperante pentru o primavara europeana!!! Bravo baieti
    O calatorie de mii de mile incepe cu un pas!!
  •  09-14-2006, 2:35 AM 167 in reply to 164

steaua a fost mai buna decat dinamo kiev aseara si a reusit sa demonstreze ca fotbalul romanesc este unul de calitate.
    Beware of Dog...specially Red Dog
  •  09-15-2006, 5:23 PM 185 in reply to 167

Nu numai atat Rossa. Steaua a aratat ca stie fotbal. Si joaca si cu mintea, nu numai cu capul si picioarele. Asta e principalul avantaj pe care l-au dobandit in ultima perioada.  Isi pregatesc meciurile temeinic, iar in teren aplica cu sfintenie ce se stabileste pe margine.  Asta este dovada de profesionalism si e imbucurator pentru fotbalul romanesc.  Steaua are si jucatori buni, iar disciplina instaurata la echipa isi arata acum rezultatele.  Ma intreb ce se va intampla dupa intoarcerea lui Radoi in scena.

Sint un microbist de Cismigiu, cu Cismigiul departe....
View as RSS news feed in XML

Geo Visitors Map